maandag 27 september 2010

Bioxsine(Bioxcin)

In de rechterkolom vind je het inhoud-linkoverzicht met informatie over Dercos Aminexil SP94,Ervamatin en HairGro!


Bioxsine(Bioxcin) is een relatief nieuw haargroeimiddel dat ontwikkeld is in Turkije. Men geeft aan dat uit onderzoeksresultaten blijkt dat bij 80% to 90% van de gebruikers de haaruitval tot stilstand werd gebracht en er nieuwe haargroei werd waargenomen. Daarnaast heeft het een revitaliserend en verstevigend effect op het haar.



De behandeling met Bioxsine bestaat uit een serum en eventueel shampoo. De shampoo wordt aanbevolen als aanvullende behandeling voor het serum (ampullen). Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor zover bekend zijn er geen bijwerkingen.

Bioxsine is op plantaardige basis en heeft een pH waarde die geschikt is voor de hoofdhuid wat geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. Het is tevens een flinke "vitamineboost" voor je haren en hoofdhuid.


Onderzoeksresultaten
Uit klinisch onderzoek blijkt dat, na 2 maanden van Bioxsine-gebruik, bij 80% tot 90% van de gebruikers de haaruitval verminderde en de haargroei weer toenam. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat bij langdurig (8 maanden) en regelmatig gebruik van Bioxsine shampoo en ampullen de volgende resultaten werden geboekt:
- bij 70% van de gebruikers werd haaruitval voorkomen;
- roos was in 64% van de gevallen verdwenen;
- bij 40% ontstond nieuwe haargroei.
-->


Het middel is verkrijgbaar in diverse Europese landen waaronder Duitsland, België, Portugal en Nederland. De shampoo is verkrijgbaar in een variant voor normaal/droog haar en één voor vet haar. Bioxsine is in Nederland verkrijgbaar bij:
De Online Drogist;
Drogisterij.net;
Wehkamp.


3 Behandelfases
Bioxcine kent een 3-tal behandelfases:

*  een intensieve behandelfase van 48 dagen;
*  een onderhoudende behandeling van 12 weken;
*  een aanvullende behandeling van 24 weken.

Intensieve behandelfase (24 flacons)
Gedurende de eerste fase wordt om de dag 1 flacon gebruikt. In totaal worden dus 24 flacons gebruikt (1 doos). Het resultaat van deze behandeling is een vermindering van de haaruitval en een verbetering van de kwaliteit van het haar.

Onderhoudende behandelfase (24 flacons)
Gedurende deze periode worden per week 2 flacons gebruikt. Belangrijkste doelstelling van deze fase is het stoppen van de haaruitval. Daarnaast wordt het haar versterkt en dikker. Nieuwe haargroei is mogelijk in de vorm van fijne haartjes.

Aanvullende behandelfase (24 flacons)
In deze periode wordt 1 flacon per week gebruikt. In deze fase komen de effecten van Bioxsine het beste tot uitdrukking.

Het wordt aanbevolen haarprodukten zoals gel of conditioner mogen worden gebruikt na het aanbrengen van BIOXSINE Serum.

Ingrediënten
Bioxsine bevat onder meer de natuurlijke componenten Myricetin en Kaepmherol. Myricetin is een natuurlijk ingrediënt (anti-oxydant) dat in fruit en groente voorkomt. Het unieke ingrediënt BIOCOMPLEX B11 zorgt, in combinatie met flavonoïden (Myricetin), niet-verzadigde vetzuren, bètasytosterol en zink voor een
vermindering van de haaruitval. Het produkt is Ph-neutraal en bevat geen kleurstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten